PhiBrows, Microblading

PhiBrows Microblading är en hyperrealistisk teknik för att rita ögonbryn manuellt (med hjälp av microblading). PhiBrows är en av de mest populära skönhetsbehandlingarna idag tack vare de många fördelar som den ger kunderna. Våra ögonbryn är också ett kraftfullt vapen i nonverbal kommunikation. Med sin färg, form och position i ansiktet ger våra ögonbryn en positiv och stark karaktär till personen som bär dem. Förutom karaktär gör korrekt ritade ögonbryn en person utan tvekan mer attraktiv.
Förutom att du sparar tid för att rita ögonbryn varje dag, har PhiBrows Microblading-behandling en stark inverkan på självkänslan i olika situationer när sminket kan raderas. I regnet, vid havet, under träning: kunder som använder PhiBrows Microblading-teknik behöver aldrig frukta att deras smink kommer att smälta bort. Med endast en behandling får kunderna ögonbryn som håller mellan ett och två år.
Den sanna essensen av PhiBrows Microblading-behandling är att designen i denna procedur erhålls genom att använda det gyllene snittet. Det gyllene snittet representerar en andel som redan finns i utformningen av alla levande former på planeten. Andelen är förhållandet mellan två storlekar eller längder, och i det här fallet är det 1: 1,618. Denna proportion kallas också för gudomlig proportion, och de föremål och former som har den uppfattas som något vackert. Inom matematik och konst är siffran 1 618 känd som den grekiska bokstaven Phi, vilket är anledningen till att denna behandling fick namnet PhiBrows, eller ögonbryn ritade av en gudomlig design.

Microblading 

Microblading

Microblading